Webshop förtroendemärkning

Säker och pålitlig handla klockarmbandvarld.se

Stiftelsen Webshop Trustmark är din branschorganisation sedan 2001 och hem shop Hallmark av hem butiker som Horloge-bandjes.nl erbjuder främst sina produkter och tjänster över internet. Med mer än 2.700 anslutna handlare Foundation är den största erkända kvalitetsmärke i Nederländerna. När den holländska Certified Webshop anslutna butiker i oberoende övervakning av stiftelsen. Stiftelsen Webshop Trustmark är avsedd att skydda konsumenterna från luddiga affärer och / eller hem butiker.

Den 17 april 2008 Webshop Trustmark har genomgått viktig kännetecken för ekonomiministeriet. Testet utfördes av rådet för Accreditatie.In detta test undersöker huruvida ett varumärke och hur märket beviljas är att den är pålitlig. Tillförlitlighet är uttryckt som en poäng, på en skala från 1 till 10 Webshop Trustmark har varit 10. Klicka här för rapporten.

Också i 2011 visade forskning visar att Webshop Trustmark är den mest tillförlitliga och oberoende etikett. För mer information: Kolla in forskningsrapporten