Klockarmbandvarld.se
Hur rankar du informationen på den här sidan?

Skicka feedback
  Specialisten inom urdelar sedan 1991
  +25.000 klockdelar från +50 märken
  Egna klockreparatör

  Tips för att hitta din klocka del mycket snabbare

Tips och verktyg som hjälper dig att söka mer effektivt.

Letar du efter ett klockarmband för din klocka? Om du letar efter ett originalt märke klockarmband, använd sedan modellnumret för din klocka för att söka på vår hemsida. Letar du efter en universell klockrem som passar på klockor från flera märken? Klicka sedan på den blå Hjälp mig att söka-knappen.

Bestäm numret eller modellnumret för din klocka

Jag ser flera koder på min klocka. Hur vet jag vilken kod som är modellnumret?
Ibland hittar du flera nummer/bokstavskombinationer på baksidan av din klocka, till exempel en fabriks- eller vattenbeständighetsmärke (t.ex. 5 ATM). Via modulen nedan kan du direkt begära modellnumret för ditt klockmärke.

Välj märket på din klocka i listan nedan och se omedelbart hur modellnumret för klockan ser ut.

Välj först ditt märke
Sök efter din del genom att skriva modellnumret i vår sökmotor.
Visa

Klockarmband

Correa de reloj de titanio de determinación anchoArmbandsuret är det tidlösa smycket som är lika inne säsong efter säsong. Om du har en urtavla du gillar är det dessutom enkelt att med en lätt manöver byta ut bara klockarmbandet. Detta skapar variation och du får plötsligt ett helt nytt utseende på klockan! Oavsett om det beror på förslitning eller längtan efter förändring, är det en god idé att byta armband. På Klockarmbandvarld.se finns ett stort utbud för alla smaker och stilar. Från produktsortimentet väljer du från en rad olika material och utseenden. Det finns även möjlighet att specialbeställa armband efter personliga preferenser. På hemsidan finns både välkända varumärken och fristående armband som förenas med lås och spännen av eget val. Därför är det enkelt att få precis den klockan du önskar!


Det finns ett klockarmband för alla individuella smaker och tycken. Tack vare det enorma utbudet av material, färger, storlekar och typer finns det garanterat något för alla! Materialen varierar mellan allt ifrån lyxigt läder, till olika metalltyper och gummi. I det gigantiska sortimentet hittar man även många världskända märken. Man kan alltså beställa en originalklocka från exempelvis Diesel eller Fossil, eller välja att få sitt armbandsur specialgjort efter just dina önskemål. Det är möjligt eftersom Klockarmbandvarld.se erbjuder separata klockarmband som kunden kan kombinera med ett stort urval olika spännen och lås. Detta ger dig ett garanterat unikt klockarmband, skräddarsytt efter just dina önskemål.

Levererar klockarmband till hela världen

När man har lagt sin beställning får man sitt klockarmband skickad till sig, oavsett vart i världen man befinner sig. Om den specifika varan finns i lager så skickas den från varulagret i Nederländerna redan dagen efter lagd beställning. Som kund får man dock givetvis ta hänsyn till avstånd mellan varulagret och sin egen adress, samt till det egna landets aktuella leveransmöjligheter.. Generellt ligger leveranstiderna någonstans mellan 2-10 arbetsdagar, beroende på hur långt det ska fraktas.  Leveranstider Sverige: 3-6 arbetsdagar. Fraktkostnad Sverige: [4.50]

Det finns inga produkter som matchar urvalet