Klockarmbandvarld.se
Hur rankar du informationen på den här sidan?

Skicka feedback
  Specialisten inom urdelar sedan 1991
  +25.000 klockdelar från +50 märken
  Egna klockreparatör

Betala med PayPal, Klarna, Mister Cash, Sofort och kreditkort

Det finns många typer av betalningsmetoder som finns tillgängliga på internet. Horloge-bandjes.nl har valt de säkra betalningsmetoder PayPal, Mister Cash, Sofortbanking, Klarna och accepterar American Express, Visa och Mastercard.

iDEAL

Säker och betala direkt på Internet. IDEAL är en ny digital betalning standard. Alla stora holländska banker deltar. Som konsument betalar du dina online Internet inköp i den välbekanta Internetbank miljö. iDEAL lika digitala stift: betalning direkt från ditt bankkonto debiteras kontot i butiken. Leveranstiden kommer att förkortas med denna direktbetalningsmetod. iDEAL är så säker som Internetbank. Denna nya betalningsmetod kan identifieras genom en speciell logotyp. Denna vinjett kan hittas på informations butiken. För mer information om idealisk plats.

PayPal

PayPal. 

När du länkar ditt bankkonto eller kreditkort till ett PayPal-konto. PayPal överför direkt pengarna till kontot för säljaren. Då mängden automatiskt dras från ditt konto. Ditt köp kan vara så snabbt skickas till dig. Du behöver inte sätta in några pengar i ditt PayPal-konto. Saldon på hans PayPal-konto för att betala tillbaka problem med din bank. Din ekonomiska information aldrig meddelas säljaren. Köparen och säljaren fick omedelbart efter varje betalningsuppdrag PayPal bevis för betalning i inkorgen. Om varorna inte levereras, kan PayPal medla mellan köpare och säljare. Det är gratis att öppna ett PayPal-konto. Med PayPal, kommer du att vara gratis på många nätbutiker hemma och utomlands. Det finns inga extra avgifter, som ibland andra betalningsmetoder är.

Klarna

I en fysisk butik, har du alltid möjlighet att hålla händerna i artikeln innan du betalar för det. Vi tycker att det borde vara på internet shopping. Därför får du Klarna alltid ditt köp och du sedan betalar bara. Detta låter dig se till att du alltid får vad du beställt, och du behöver aldrig betala för något som du inte bara hålls i dina händer. Med Klarna du minst 14 dagar för att betala ditt köp, alltid. Du kan betala eller allt på en gång sprida sig.

MisterCash

Mister Cash är namnet på belgiska betalning. Med hjälp av en PIN-kod kan du betala så bosatt i Belgien till flera butiker, bensinstationer, sprit eller andra maskiner. Det är också möjligt att utföra med online-betalningar på internet. Du kan göra en online-betalning med Mister Cash hjälp av kortnummer och utgångsdatum.

Sofort

Klar är en enkel, snabb och säker online betalning med internetbanker, och är särskilt lämplig för kunder utanför Nederländerna och Belgien. När du betalar med Sofort, du riktade via en säker anslutning till ditt online bankkonto hos din bank. Där du loggar in med en PIN-kod och bekräfta betalningen med en TAN.

American Express

American Express ger så kallade betalkort i Nederländerna. Det verkar kreditkort, men är det inte. Vad är ett betalkort? Med ett betalkort, till exempel American Express, kommer du att betala varje månad hela det utestående beloppet. Detta är det belopp du spenderade den månaden med kortet. Endast om du inte betalar, då måste man betala böter.

Visa / Mastercard

Med Visa, kan du betala på över 27 miljoner mottagningsställen över hela världen. Världs Visa-kort är därmed den mest accepterade kreditkort i världen. Alla adresser där du ser en Visa-logotyp, är du välkommen med ditt Visa kreditkort. I andra länder kan du besöka nästan var som helst med ditt Visa kreditkort.