Klockarmbandvarld.se
Hur rankar du informationen på den här sidan?

Skicka feedback
  Specialisten inom urdelar sedan 1991
  +24.000 klockdelar från +50 märken
  Egna klockreparatör

Allmänna Villkor

De generella villkoren avser alla offerter och beställningar. Både p allesvoorhorloges.nl och over elektronisk kommunikation där dispyter gäller lika mycket oavsett om det är elektronisk kommunikation.

Utbud

Varorna är inte alltid synliga i full storlek eftersom varje monitor har olika inställningar. Färgerna på artiklarna kan skilja sig mot verkligheten. Erbjudandena är gällande så länge lagret räcker. Särskida erbjudanden på vår sida gäller så länge lagret räcker. Vi ställer inte upp på några beställningar gjorda mot falska priser listade på vår sida.

Att beställa

För att beställa varor, refererar vi er vänligen till vår butik online www.allesvoorhorloges.nl, där du kan lägga en beställning ganska enkelt. Du kommer erhålla ett mejl med orderbekräftelse. Efter betalning kommer beställningen skickas så fort som möjligt. När din beställning är levererad kommer du även få en faktura, den gäller också som garantibevis.

Betalning

Alla priser på vår webbsida är försäljningspris i Euro inklusive moms. Betalningsalternativen är:

- hämta i vår butik i Gemert, Nederländerna

- Förskottsbetalning innan frakt av din beställning

- Betalning via PayPal

- Leverans av paket originalklockarmband märkesvara € 6.95

Återbetalningar

Företagaren återbetalar alla betalningar till konsumenten, exklusive transaktionsavgifter, men inklusive eventuella leveranskostnader som företagaren tar ut för den returnerade produkten, utan dröjsmål, dock senast inom 14 dagar efter den dag då konsumenten informerar honom om sitt ånger. Såvida företagaren inte erbjuder sig att hämta ut produkten kan han vänta med att återbetala varan till mottagandet av produkten eller tills konsumenten bevisar att han har returnerat produkten, beroende på vad som inträffar först.

Fraktkostnader:

Fri frakt inom Nederländerna och Belgien
För andra länder tar vi € 2.50 (om inte annat angivits) På grund av politiska skäl eller sämre postgång i vissa länder måste vi där ta betalt mer.
För leverans efter förskottsbetalning med kort eller PayPal, kommer försändelsen skickas på din egen risk till adressen du angivit. Leveransen har inget spårbarhetsnummer eller försäkring genom Klockarmbandvarld.se. Denna beställning levereras inom en vecka (Tis - Fre) i Europa and USA om artikeln finns på förråd hos oss. Till andra länder kan leveransen dröja upp till sju veckor, beroende på vilket land den skickas till. För beställningar av klockarmband original med fri frakt är paketet skickat på din egen risk (som nämnt tidigare ovan) till den adress du angivit.

Om inte du och Klockarmbandvarld.se har kommit överrens om en ytterligare kostnad på € 6.95 för en rekommenderad sändning kommer den ej ha något spårbarhetsnummer eller försäkring hos Klockarmbandvarld.se.

Ibland sker en dags fördröjning eller mer med TNT (holländsk skeppnings service) på grund av posthanteringen i mottagarlandet. Detta är inte något vi kan påverka och vi hoppas du har förståelse för detta. Under vinterledigheten i december finns risken att fördröjning via TNT och annan postservice blir längre.

Var vänlig notera följande:

* Vi har ingen kontroll över leveranstid.

För leveranser mot postförskott kan du komma att betala mer eftersom paketet levereras direkt till dig och summan måste betalas personligen till postutdelaren.

Om du inte är hemma två tillfällen i rad och den som levererar kommer till din bostad, lämnar postutdelaren en notis att du kan hämta upp paketet på postkontoret.

Ägarskap:

Ägarskap av varan på Klockarmbandvarld.se kommer överföras till dig när alla betalning har gjorts enligt avtalet på Klockarmbandvarld.se. Risken relaterad till artikeln är din vid tiden för leverans. Om inte avtalat annorlunda skall leverans ske inom 30 dagar. Om detta inte är fallet har kunden rätt att avbryta avtalet. Men i detta fall måste kunden återsända varorna om de redan skickats till honom. Företaget kommer återbetala pengarna till kunden inom 2 dagar efter att de returnerade paketet mottagits.

Garanti:

Alla garantier från tillverkaren skall gälla produkter som levereras av oss till dig som köpare. Garantierna som visas är gällande enligt lag. Fakturan som följer med varan gäller även som garanti.

Reklamation:

Klockarmbandvarld.se upprätthåller intressen inom försäljning av guld- och silversmycken, klockor, mineralstenar, urverk, ädelstenar och andra relaterade artiklar. Allesvoorhorloges.nl ser även till att kvalitén upprätthålls inom industrin genom en kunnig och oberoende reklamationskommitté.

Regler:

Den personliga information som du anger för betalning och leverans är strikt konfidentiell och gör det möjligt för oss att ordna med betalning samt leverans av varor till dig. Vi kommer aldrig göra din information tillgänglig för andra.

Rättsligt:

Alla offerter, beställningar och avtal på med Klockarmbandvarld.se verkar under Holländsk lag, vilket betyder att dispyter kommer överlämnas till en kompetent Holländsk domstol.

Adress.

Du kan besöka vår butik på:

World of Watch straps / Klockarmbandvarld.se
Diederikstraat 10
5421 EW Gemert
The Netherlands

Kontaktperson för generella internetrelaterade frågor:

Antonie Slegers